Waterschalen natuurlijk
Waterschalen natuurlijk
Waterschalen set 5 ( Ø80 i - 70 - 90 - 80 - 70)
1 Review | Review toevoegen
Betonnen waterschalen die een prachtige waterloop creëren. Met deze betonnen waterschalen creëert u de waterloop zoals een beekje of riviertje in uw eigen achtertuin.
€ 805,00
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

klik hier voor het instructieblad "wateruitloop in een vijver" (setsoort: vijverset)  
klik hier voor het instructieblad  "wateruitloop in een reservoir" (setsoort: reservoirset)  


Betonnen waterschalen, een prachtige waterloop 

Met deze betonnen waterschalen creëert u de waterloop van een beek of rivier in uw eigen achtertuin. Zo kunt u genieten van het geluid van water en kunt u zien hoe het water door de schalen stroomt en van schaal naar schaal valt. Deze set, tevens onze grootste set, is een echte ‘eye catcher’ van vijf waterschalen. De tijdloze ronde vormen voegen in elke soort tuin een prachtige waterbeleving toe. Daarbij zijn de schalen ook nog eens uitermate geschikt als drinkplaats of vogel bad voor diverse vogels.

Verlichte waterbron

Ook bieden we de optie om geïntegreerde verlichting in de waterinloop (de bovenste schaal) te plaatsen. Hierdoor kunt u dus ook in de avonduren  genieten van deze prachtige waterschalen set!

Kwalitatief & duurzaam

Al onze betonnen waterschalen in worden in Nederland met de hand gemaakt van duurzaam beton. Door onze jarenlange ervaring met diverse weersomstandigheden geven wij een garantie van 3 jaar op de Waterschalen.

Kies de kleur die bij uw tuin past

Elke tuin is anders, en smaken verschillen. Daarom is het mogelijk om uit drie kleuren te kiezen.
Antraciet, zacht geel & terracotta-rose. Tip: Kijk bij het maken van een kleurkeuze eens naar de al aanwezige kleuren van uw huis, bestrating of grind in uw tuin. Onze ervaring leert dat minder kleuren meer rust en dus genot geeft. 
Omdat wij alles van natuurlijke grondstoffen maken kunnen er kleurnuanceverschillen tussen de verschillende producten zitten. Uit de praktijk blijkt dat deze verschillen na verloop van tijd niet meer zichtbaar zijn of niet meer opvallen. Ook de aanwezigheid van water doet dit verschijnsel verdwijnen.

Voordelen

 • Kindvriendelijk ondiep water
 • Gemaakt van kwalitatief duurzaam beton
 • Zichtbaar en hoorbaar stromend water
 • Omgevingsgeluiden verdwijnen naar de achtergrond
Altijd een setsoort die bij u past
 • Omdat elke tuin en ieders wensen anders zijn, bieden wij drie verschillende setsoorten om uw Waterschalen perfect in uw tuin te kunnen verwerken.
 • Steenset; Hierbij ontvangt u enkel de Waterschalen en dient u zelf voor overige toebehoren te zorgen.
 • Vijverset; Heeft u en mooie vijver of bent u er een aan het aanleggen dan kunt u er voor kiezen om de waterschalen hier op uit te laten komen en van water te voorzien. De vijverset bevat: Een krachtige vijverpomp, aansluitslang met regelkraan en een instructieblad voor de juiste installatie.
Reservoirset; Wilt u liever dat het water uitloopt op een bed van grind? Dan is deze reservoirset een pre. Een bijkomend voordeel van een grindbed is dat het veiliger is voor kleine kinderen aangezien er geen diep water bereikbaar is. De reservoirset bevat: Een krachtige vijverpomp, aansluitslang met regelkraan, een speciaal door Creastone geselecteerd waterreservoir waardoor u de pomp in de winter kunt laten liggen (mits reservoir vol water). Ook bevat deze set een stevig deksel met folie waardoor het spatwater terugloopt in het reservoir. Als laatste leveren wij hierbij ook een gaasje waar u uw grind op kunt aanbrengen zodat het grind niet in het reservoir loopt en het water wel.


Zit uw gewenste set er niet bij? tegenwoordig kunt u bij ons ook uw eigen set samen stellen! klik dan hier

Betonnen waterschalen specificaties:

 • Bovenste schaal: Ø  80 cm, Water inloop en uitloop
 • Tweede schaal: Ø  70 cm, Wateruitloop
 • Derde schaal: Ø  90 cm, Wateruitloop
 • Vierde schaal: Ø  80 cm, Wateruitloop
 • Onderste schaal: Ø  70 cm, Wateruitloop
 • Materiaal: Hoogkwalitatief duurzaam beton
 • Vorstbestendig: Ja 


Neemt u voor vragen over deze betonnen waterschalen gerust contact met ons op.

Sorteren op:

Review toevoegen
Ageeth W - 29-05-2018 22:42

Dit jaar bij ons nieuwe huis opnieuw een set vijverschalen aangeschaft na positieve ervaringen bij ons vorige huis. Zeer tevreden over de persoonlijke afstemming met Bram en de materialen! Ik kan iedereen adviseren een product aan te schaffen bij Creastone!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.