Led verlichting Sfeerbol "warm wit"
0 Bewertungen | Bewertung hinzufügen

Met de led verlichting set voor Bol Water kunt u ook in de avonduren genieten! (enkel verlichting set ,afstandsbediening en bevestigingsmateriaal)

€ 145,00 *
Preis pro stuk

 

Anzahl: 
Kaufen

Haben Sie eine Frage zu diesem Produkt?

Bitte stellen Sie Ihre Frage

Warm witte led verlichting in Bol Water

Met Bol Water van Creastone heeft u altijd een unieke eyecatcher in uw tuin waar natuurlijk een perfect afgestemde led verlichting optie bij hoort. Omdat wij Bol Water zelf hebben ontworpen en maken, hebben we de verlichting subtiel geintegreerd in de wand. Zo kijkt u niet "in" de led, maar verlicht deze alleen dat wat verlicht moet worden! Op die manier creeert u een uniek sfeervol (water)ornament in uw tuin of op het terras maar ook op balkon of veranda. Doordat de Bol verplaatsbaar is en blijft is deze gemakkelijk te verplaatsen naar het perfecte plekje in uw tuin. 


Op maat gemaakt

Voor Bol Water hebben we twee mogelijkheden led verlichting ontworpen;

Een eenvoudige variant met 1 warm witte kleur; Deze is met een stekker (met ook 9 meter kabel) aan/uit te zetten en voor ziet uw Bol van 1 constante kleur.

Een luxere variant waarmee elke gewenste kleur mogelijk is; Deze set is met een afstandsbediening (waarmee u niet hoeft te richten) aan/uit te zetten, de juiste (vaste) kleur te kiezen en is de lichthoeveelheid dimbaar. Naast dat u alle kleuren afzonderlijk kunt kiezen, kunt u ook kiezen uit diverse voorgeprogrammerde lichteffecten. Deze programma's gaan van zacht laten "ademen" tussen de verschillende kleuren tot een lichtshow met knipper effecten aan u de keuze. 

Specificaties:

  • Kleur: warm wit 
  • Dimbaar: nee
  • Aan/uit schakelen: dmv stekker
  • Lichtsoort: LED 3000 Kelvin
  • Stroomverbruik: 1,36 W
  • Garantie: 2 jaar

Het extreem lage stroomverbruik, de variabele installatie mogelijkheden en de levensduur van deze LED lamp maakt ze tot een perfecte verlichting voor onze waterornamenten.

Sfeer ledverlichting met of zonder waterval

De ledverliching is waterbestendig waardoor de waterval van Bol Water op een subtiele manier te verlichten is. Maar ook zonder waterval (bijvoorbeeld in de winter wanneer de pomp vewijderd is) is een Bol met led verlichting een uniek sfeerelement in uw tuin. 

Voor overige vragen over deze ledverlichting kunt u contact met ons opnemen.


  

Sortieren nach:

Bewertung hinzufügen

Bewertung wird zuerst von admin genehmigt werden

Keine Bewertungen gefunden

Stellen Sie eine Frage zu diesem Produkt

Felder mit * bitte ausfüllen.

Ihre Frage wurde abgeschickt. Herzlichen Dank.

Sie erhalten so bald wie möglich eine Antwort von uns