Uniek project? Creastone op maat!De huidige verstedelijking en daarmee verstening van onze omgeving zorgt dat we steeds minder van de mooie eigenschappen van water genieten. Water heeft ongekend veel verschillende eigenschappen en toepassingsvormen. De kunst is dan ook om erachter te komen welke eigenschappen passen bij u en uw omgeving.

Unieke waterbeleving in een unieke omgeving

Een standaard waterelement is vaak een los onderdeel in het totale geheel. Het bestaande aanbod sluit dan ook niet altijd aan op uw specifieke wensen binnen de omgeving. Het is mijn passie en expertise om waterbelevingen te ontwerpen die integraal in haar omgeving opgaan. Enkel de eigenschappen van water die u of uw publiek raken, laat ik in mijn ontwerpen perfect tot haar recht komen. 

Maatwerkoplossingen 

Water geeft rust en brengt de omgeving tot leven. Het geluid van water kan zorgen dat omgevingsgeluid naar de achtergrond verdwijnt. En met de optische eigenschappen van water kunt u aandacht trekken en dus verleggen. In mijn ontwerpen op maat gebruik ik de eigenschappen van water voor verassende oplossingen die perfect passen in uw omgeving.
Heeft u een unieke omgeving die een unieke waterbeleving verdient, maar u weet niet hoe? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik zet samen met u uw wensen om van idee tot oplevering!