Maatwerk project: CREMATORIUM IN LAREN (NH)

  

Deze drie prachtige waterelementen (ø120 cm) heb ik ontworpen en gemaakt in opdracht van de tuinarchitect en de eigenaren van het crematorium. De uitdaging was om het geluid van de naastgelegen snelweg te elimineren. En daarnaast een waardig entree voor het prachtige gebouw te creëren. Het geluid van de snelweg kon ik natuurlijk niet weghalen. Wel is, door gebruik te maken van het geluid van vallend water, het monotone geluid van auto’s naar de achtergrond verdwenen. De optische eigenschappen van een bewegende ‘waterfilm’, trekken direct onze aandacht en zorgen voor een waardige entree. De tevreden opdrachtgevers bewijzen dat ik voor dit unieke project de juiste eigenschappen van water in de juiste setting heb weten te brengen.


Bekijk hier de video "van tomaat tot unieke waterbeleving" om te zien hoe ik dit project heb uitgevoerd.
​​​​​​

Uniek project? Creastone op maat!

De huidige verstedelijking en daarmee verstening van onze omgeving zorgt dat we steeds minder van de mooie eigenschappen van water genieten. Water heeft ongekend veel verschillende eigenschappen en toepassingsvormen. Het kan ontspannen kabbelen of juist aanwezig klateren. De kunst is dan ook om erachter te komen welke eigenschappen passen bij u en uw omgeving.

Unieke waterelementen in een unieke omgeving

Een standaard waterelement is vaak een los onderdeel in het geheel. Het bestaande aanbod sluit dan ook niet altijd aan op uw specifieke wensen binnen de omgeving. Het is mijn passie en expertise om waterbelevingen te ontwerpen die integraal in haar omgeving opgaan. Enkel de eigenschappen van water die u raken, laat ik in mijn ontwerpen perfect tot haar recht komen. U geniet daarom optimaal van water in uw omgeving.

Maatwerkoplossingen voor uw project

Water geeft rust en brengt de omgeving tot leven. Het geluid van water kan zorgen dat omgevingsgeluid naar de achtergrond verdwijnt. En met de optische eigenschappen van water kunt u aandacht trekken en dus verleggen. In mijn ontwerpen op maat gebruik ik de eigenschappen van water voor verassende oplossingen die perfect passen in uw omgeving.
Heeft u een unieke omgeving die een unieke waterbeleving verdient, maar u weet niet hoe? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik zet samen met u uw wensen om van idee tot oplevering!

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.