Bezig met laden...
visibility

SfeerBol; Water, Vuur, Aarde, Licht

Kiezen tussen een waterornament, vuurschaal of plantenbak is niet meer nodig. Met de SfeerBol van Creastone kunt u van 4 sferen in 1 Bol...

295,00*

visibility

Bol Aarde; design plantenbak

Design plantenbak voor tuin, terras & balkon. Tevens gemakkelijk uit te breiden met de andere "elementen" uit de natuur; Water, Vuur &...

324,00*

visibility

Bol Vuur; design vuurschaal

Design vuurschaal voor tuin, terras & balkon. Tevens gemakkelijk uit te breiden met de andere "elementen" uit de natuur; Water, Lucht &...

364,00*

visibility

Stapstenen Ø 80 cm groot

De handgemaakte stapstenen zijn toe te passen tussen de beplanting, in het gras en zelfs ‘zwevend’ boven het water van een vijver.

159,00*

visibility

Led verlichting Bol Water "warm wit"

Met de led verlichting set voor Bol Water kunt u ook in de avonduren genieten!

145,00*

visibility

Led verlichting Bol Water "alle kleuren mogelijk"

Met de led verlichting set voor Bol Water kunt u ook in de avonduren genieten!

165,00*

visibility

Dichte betonnen schaal voor plant of water 80cm

Dichte betonnen schaal die gebruikt kan worden voor planten of water, bekijk de diverse mogelijkheden!

139,00*

visibility

Plantschaal Ø 70cm.

Dichte betonnen plantschaal met een diameter van 70 die gebruikt kan worden voor planten of water, bekijk de diverse mogelijkheden!

119,00*

visibility

Waterschaal verlichting

Met de LED-verlichtingsset voor onze Waterschalen kunt u ook in de avonduren genieten! Ook toe te passen in onze Fonteinschaal.

69,00*

visibility

Verlichting set waterelement (30x30 50x50 70x70)

Met de LED-verlichtingsset voor onze waterelementen kunt u ook in de avonduren genieten van de producten!

109,00*

Tuindecoratie voor een unieke tuinbeleving

Kwaliteit van Hollandse bodem

Bent u toe aan iets vernieuwends in de tuin? Dan bent u bij Creastone goed! Hier vindt u namelijk met de hand gemaakte tuindecoratie. De tuindecoratie is gemaakt van duurzaam, natuurlijk materiaal en voegt een unieke beleving toe aan uw tuin.

Assortiment tuindecoratie

Binnen deze categorie hebben we onder andere stapstenen met een diameter van 80 centimeter. Deze stapstenen zijn niet alleen te gebruiken voor in de tuin, maar ook in een grote vijver. Daarnaast bestaat het assortiment tuindecoratie onder andere uit fonteinschalen, tuindecoratie met actieve elementen en vogeldrinkschalen waar vogels kunnen drinken en badderen.

Heeft u in deze categorie niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan onze waterschalen en waterornamenten eens.

Tuindecoratie met actieve elementen

Wanneer u op zoek bent naar tuindecoratie, staat u voor een keuze. Gaat u voor standaard tuindecoratie of kiest u voor tuindecoratie met actieve elementen. Het is van oudsher in onze genen vastgelegd dat bewegende elementen ons blijven inspireren. Omdat veel mensen het heerlijk vinden de vrijheid te hebben in de keuze van elementen, heeft Creastone hiervoor een ‘Bol elementen-serie’ ontwikkeld. Dat is één stijlvol vormgegeven Bol, met 3 verschillende opties. Vooral het spelen en afwisselen met deze elementen maakt de tuin namelijk tot een heerlijke plek.

Betonnen bloembakken

Met de Bol Aarde voegt u echt iets toe aan uw tuin. Deze betonnen bloembak heeft een prachtig design en een lange levensduur. Van deze vorstbestendige betonnen bloembak kunt u dus lang blijven genieten!

Water in de tuin

Heerlijk wegdromen bij het geluid van kabbelend water. In onze ogen hoort in elke tuin water. Van het heerlijke, rustgevende effect, komt u namelijk helemaal tot rust. De Bol Water is extreem makkelijk te installeren en ook nog eens veilig voor kinderen. Bekijk snel welke voordelen de Bol Water nog meer heeft.

Vuurschaal voor buiten

‘s Avonds buiten zitten bij een knisperend vuurtje. Heerlijk, toch? Met de Bol Vuur haalt u een design vuurschaal in huis die de tuin helemaal afmaakt. En wilt u eens wat anders? U maakt eenvoudig een waterval of plantenbak van de vuurschaal.

Waarom kiezen voor tuindecoratie van Creastone?

Bij Creastone zijn we trots op producten die van Nederlandse bodem komen. Geen import, maar unieke tuindecoratie die met de hand is gemaakt. Hieronder vindt u een opsomming van punten waar wij trots op zijn. En daar mag u ons aan houden!

  • Unieke, zelf ontworpen tuindecoratie;
  • handgemaakt in Nederland;
  • Gemaakt van de beste, natuurlijke grondstoffen;
  • Tuindecoratie van échte kwaliteit met 3 jaar garantie;
  • Persoonlijke service, zoals u dat mag verwachten;
  • Jarenlange ervaring;
  • Veilig online betalen met onze betaalmethodes.

Tuindecoratie bestellen bij Creastone?

Persoonlijke en goede service vinden wij erg belangrijk. Heeft u nog vragen over onze tuindecoratie? Neem gerust contact met ons op. Wilt u de tuindecoratie liever in het echt zien? Ook dat is mogelijk! In onze showroom aan de Schuurmansweg in Beltrum, bent u tijdens kantooruren altijd van harte welkom. Wilt u graag een keer buiten de kantooruren langskomen? Dan is dit geen probleem. Het maken van een afspraak is altijd mogelijk.