Bezig met laden...
visibility

SfeerBol voor Water, Vuur, Aarde (planten) & Licht

Bekend van "De Grote  Tuinverbouwing" op SBS6. Kiezen tussen een waterornament, vuurschaal of plantenbak is niet meer nodig. Met de...

295,00*

visibility

Bol Water; design waterornament

Designwaterval voor tuin, terras & balkon. (zelfde als Sfeerbol met element Water)

494,00*

visibility

Bol Aarde; design plantenbak

Design plantenbak voor tuin, terras & balkon. Tevens gemakkelijk uit te breiden met de andere "elementen" uit de natuur; Water, Vuur &...

324,00*

visibility

Bol Vuur; design vuurschaal

Design vuurschaal voor tuin, terras & balkon. Tevens gemakkelijk uit te breiden met de andere "elementen" uit de natuur; Water, Lucht &...

364,00*

visibility

sfeer-element "water" voor Sfeerbol

Met het sfeer-element "water" maakt u van uw Sfeerbol in een handomdraai een prachtig sfeervol waterelement.

199,00*

visibility

sfeer-element "vuur" voor Sfeerbol

Met het sfeer-element "vuur" maakt u van uw Sfeerbol in een handomdraai een prachtige sfeervolle vuurschaal.

69,00*

visibility

Stapstenen Ø 80 cm groot

De handgemaakte stapstenen zijn toe te passen tussen de beplanting, in het gras en zelfs ‘zwevend’ boven het water van een vijver.

159,00*

visibility

Led verlichting "warm wit" voor Bol Water (inclusief bevestigingsmateriaal)

Met de led verlichting set voor Bol Water kunt u ook in de avonduren genieten! (enkel verlichtingset met...

145,00*

visibility

Led verlichting Bol Water "alle kleuren mogelijk" (inclusief bevestigingsmateriaal)

Met de led verlichting set voor Bol Water kunt u ook in de avonduren genieten!

165,00*

visibility

Dichte betonnen schaal voor plant of water 80cm

Dichte betonnen schaal die gebruikt kan worden voor planten of water, bekijk de diverse mogelijkheden!

139,00*

visibility

Water (of plant) schaal dicht Ø 70cm.

Dichte betonnen plantschaal met een diameter van 70 die gebruikt kan worden voor planten of water, bekijk de diverse mogelijkheden!

119,00*

visibility

Waterschaal verlichting

Met de LED-verlichtingsset voor onze Waterschalen kunt u ook in de avonduren genieten! Ook toe te passen in onze Fonteinschaal.

69,00*

Tuindecoratie voor een unieke tuinbeleving

Kwaliteit van Hollandse bodem

Bent u toe aan iets vernieuwends in de tuin? Dan bent u bij Creastone goed! Hier vindt u namelijk met de hand gemaakte tuindecoratie. De tuindecoratie is gemaakt van duurzaam, natuurlijk materiaal en voegt een unieke beleving toe aan uw tuin.
 

Assortiment tuindecoratie

Binnen deze categorie zijn er onder andere stapstenen met een diameter van 80 centimeter. Deze stapstenen zijn niet alleen te gebruiken voor in de tuin, maar ook in een grote vijver. Daarnaast bestaat het assortiment tuindecoratie uit fonteinschalen, tuindecoratie met actieve elementen en vogeldrinkschalen waar vogels kunnen drinken en badderen.
Heeft u in deze categorie niet gevonden wat u zoekt? Bekijk dan mijn
waterschalen en waterornamenten eens.
 

Tuindecoratie met actieve elementen

Wanneer u op zoek bent naar tuindecoratie, staat u voor een keuze. Gaat u voor standaard tuindecoratie of kiest u voor tuindecoratie met actieve elementen. Het is van oudsher in onze genen vastgelegd dat bewegende elementen ons blijven inspireren. Omdat veel mensen het heerlijk vinden de vrijheid te hebben in de keuze van elementen, heb ik voor Creastone een ‘Bol elementen-serie’ ontwikkeld. Dat is één stijlvol vormgegeven Bol, met 3 verschillende opties. Vooral het spelen en afwisselen met deze elementen maakt de tuin tot een heerlijke plek.
 

Betonnen bloembakken

Met de Bol Aarde voegt u echt iets toe aan uw tuin. Deze betonnen bloembak heeft een prachtig design en een lange levensduur. Van deze vorstbestendige betonnen bloembak blijft u dus lang genieten!
 

Water in de tuin

Heerlijk wegdromen bij het geluid van kabbelend water. In mijn ogen hoort in elke tuin water. Van het heerlijke, rustgevende effect, komt u namelijk helemaal tot rust. De Bol Water is extreem makkelijk te installeren en ook nog eens veilig voor kinderen. Bekijk snel welke voordelen de Bol Water nog meer heeft.
 

Vuurschaal voor buiten

‘s Avonds buiten zitten bij een knisperend vuurtje. Heerlijk, toch? Met de Bol Vuur haalt u een design vuurschaal in huis die de tuin helemaal afmaakt. En wilt u eens wat anders? U maakt eenvoudig een waterval of plantenbak van de vuurschaal.
 

Waarom kiezen voor tuindecoratie van Creastone?

Ik ben er trots op dat de producten van Creastone van Nederlandse bodem komen. Geen import, maar unieke tuindecoratie die met de hand is gemaakt. Hieronder vindt u een opsomming van mijn beloftes. En daar mag u mij aan houden!

•    Unieke, zelf ontworpen tuindecoratie
•    handgemaakt in Nederland
•    Gemaakt van de beste, natuurlijke grondstoffen
•    Tuindecoratie van échte kwaliteit met 3 jaar garantie
•    Persoonlijke service, zoals u dat mag verwachten
•    Jarenlange ervaring
•    Veilig online betalen met onze betaalmethodes

 

Tuindecoratie bestellen bij Creastone?

Persoonlijke en goede service vind ik erg belangrijk. Heeft u nog vragen over de tuindecoratie? Neem gerust contact met mij op. Wilt u de tuindecoratie liever in het echt zien? Ook dat is mogelijk! In mijn showroom aan de Schuurmansweg in Beltrum, bent u van harte welkom, ook buiten kantooruren. Het maken van een afspraak is altijd mogelijk.


Ook mijn website gebruikt cookies voor analyse, veiligheidsdoeleinden en het goed functioneren om website te verbeteren. Gaat u verder op de website? Dan geeft u ons toestemming om cookies te plaatsen. Voor meer info bekijk onze Privacyverklaring