Veiligheidsplaat voor kindvriendelijk water
Veiligheidsplaat voor kindvriendelijk water
Reviews | Review toevoegen

Uniek en handgemaakt waterornament | makkelijk verplaatsbare waterval | eenvoudig te installeren | Uw eigen Waterval waar u maar wilt | snelle levering en 3 jaar garantie

€ 29,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Toevoegen aan winkelwagen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

 

kindvriendelijk water in uw tuin, terras & balkon

Ons assortiment is breed en continu in ontwikkeling. Doordat wij ons ervan bewust zijn dat een tuin, trends en stijl continu aan veranderderingen onderhevig zijn, ontwikkelen wij steeds nieuwe producten. Wat vind u bijvoorbeeld van ons ‘Bol water’ ornament? Het moderne, handgemaakte design en installatie gemak maken Bol Water niet allen een uniek waterornament voor uw tuin, maar is deze ook gemakkelijk op uw terras te plaatsen. Heeft u geen tuin? Geen probleem, Bol Water maakt van een eenvoudig balkon een ware waterbeleving!

Het waterornament is eenvoudig te installeren en altijd naar wens te verplaatsen.

 

mooi, uniek & veilig!

Hoewel water in onze omgeving vanzelfsprekend is, neemt het risico voor verdrinking van onze kleintjes ook toe. Bol Water is ontworpen voor tuin, terras & balkon, precies de plekken waar u niet te veel op uw dierbare kleintjes wilt letten. Daarom zijn wij bij het ontwikkelen van Bol Water er vanuit gegaan dat het water niet dieper mag zijn dan maximaal 3 cm. En hebben daarom ingebouwde veiligheidsplaten net onder het wateroppervlak verwerkt. Zo wordt de 35 liter water voorraad beschermt tegen verdrinkingen en kun met een gerust hart genieten van een unieke waterval met kindvriendelijk water.

  

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.