Bovist bronsteen Ø 60 cm. Bovist bronsteen Ø 60 cm. Waterornament Bovist Bovist (45 cm doorsenede) antraciet Bronsteen Bovist 60
Bovist bronsteen Ø 60 cm. Bovist bronsteen Ø 60 cm. Waterornament Bovist Bovist (45 cm doorsenede) antraciet Bronsteen Bovist 60
Bovist bronsteen Ø 60 cm.
0 Review | Review toevoegen
Deze uniek vormgegeven bronsteen zult u niet vaak tegenkomen. Met zijn platte bovenkant, een net iets andere draai op een bolle bronsteen.

Verwachte levertijd

21 dag(en)

€ 198,00
Prijs per aangegeven keuze
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Klik hier voor het instructieblad


Bovist bronsteen creëert een rustieke kabbelende waterbron

De bovist 60 van Creastone kenmerkt zich door de geribbelde structuur waar het water met een kabbelend geluid overheen loopt. De bovist geeft een net iets ander effect als bijvoorbeeld de 'waterbol 60' doordat dit model een platte bovenkant heeft. Door zijn platte bovenkant zie je het water eerst gelijkmatig verspreiden over de bovenkant voordat het naar beneden kabbelt over de ringen.

De bovist heeft een diameter van 60 centimeter en bestaat uit twee holle helften waardoor het totaalgewicht beperkt blijft tot 53 kilo en het gemakkelijk te installeren is. Beide helften wegen ongeveer 26 kilo en zijn dus makkelijk een voor een op hun plek te zetten. 

Uniek & duurzaam

Omdat wij deze stapstenen zelf hebben ontworpen en in Nederland maken, hebben we bij het ontwerpen rekening gehouden met het Nederlandse klimaat. De staptsteen is gemaakt van een hoogwaardig kwaliteits beton dat tegen weer en wind bestendig is. Hierdoor kunt u jaren lang genieten van deze unieke toevoeging in uw tuin.

Altijd een setsoort die bij u past

Wij bieden drie verschillende setsoorten om aan ieders wensen en behoeftes te kunnen voldoen, zodat onze producten tot recht kunnen komen in iedere soort tuin. Hieronder de uitleg van de verschillende setsoorten.
Steenset; bij deze set ontvangt u alleen het door u samengestelde bronsteen en dient u zelf te zorgen voor de overige toebehoren.
Vijverset; Heeft u een mooie vijver of bent u er een aan het aanleggen dan kunt u er voor kiezen om de bronsteen hier op uit te laten komen en van water te voorzien. De vijverset bevat: Een krachtige vijverpomp, aansluitslang met regelkraan, onderbouw en een instructieblad voor de juiste installatie.
Reservoirset; Wilt u liever dat het water uitloopt op een grindbed dan is deze reservoirset een pre. Een bijkomend  voordeel van een grindbed is dat het veiliger is voor kleine kinderen aangezien er geen diep water bereikbaar is. De reservoirset bevat: Een krachtige vijverpomp, aansluitslang met regelkraan, een speciaal door Creastone geselecteerd waterreservoir waardoor u de pomp in de winter kunt laten liggen (mits reservoir vol water) Ook bevat deze set een stevig deksel met folie en een gaasje waar u uw grind (niet inbegrepen) op kunt aanbrengen en het water door terugstroomt in het reservoir.


Specificaties:

  • Materiaal: Beton
  • Afmeting: Doorsnede 60 cm h 40 cm
  • Gewicht: 53 kg
  • Vorstbestendig: Ja


Voor overige vragen over deze bronsteen kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.