a


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Zelf uw Waterschalen samenstellen.

Heeft u een eigen idee om de Waterschalen toe te passen? Stel dan hier de perfecte set naar uw eigen wens samen.

0,00

visibility
shopping_cart

Waterschaal set 1 (Ø80+i)

Waterschaal set 1 geeft door zijn eenvoud, een rustiek karakter aan uw tuin.

169,00

visibility
shopping_cart

Waterschaal set 2 (Ø 80+i - 80)

Waterschalen set 2 bestaat uit een schaal van Ø 80 cm met water in, en uit-loop. Daaronder een schaal van 80 cm met enkel een...

338,00

visibility
shopping_cart

Waterschalen set 3 (Ø 80+i +90 + 70)

Deze populaire Waterschalen set zorgt met zijn drie verschillende maten Waterschalen, voor een speelse en stijlvolle waterloop in uw tuin.

497,00

visibility
shopping_cart

Waterschalen set 4 (Ø 80+i - 90 - 70 - 80)

Deze populaire Waterschalen set zorgt met zijn vier verschillende maten Waterschalen, voor een speelse en stijlvolle waterloop in uw tuin.

666,00

visibility
shopping_cart

Kleuren Creastone beton

Creastone maakt alle producten zelf in Nederland en van eigengemaakt beton. Bestel een kleurmonster en krijg drie stukjes beton in de...

5,00

visibility
shopping_cart

Waterschalen set 5 ( Ø80 i - 70 - 90 - 80 - 70)

Betonnen waterschalen die een prachtige waterloop creëren. Met deze betonnen waterschalen creëert u de waterloop zoals een beekje of...

805,00

visibility
shopping_cart

Fontein schaal Ø 80 cm

Met deze Fontein schaal zit u altijd goed. Eenvoudig bewegend water in uw tuin. Daarbij is het ook een aantrekkingsplaats voor diverse...

196,00

visibility
shopping_cart

Vogeldrinkschaal Ø 60 cm.

Deze Vogeldrinkschaal is de perfecte plaats voor diverse vogels en is toe te passen in elke tuin, terras of balkon.

89,00

visibility
shopping_cart

Dichte betonnen schaal voor plant of water 80cm

Dichte betonnen schaal die gebruikt kan worden voor planten of water, bekijk de diverse mogelijkheden!

169,00

visibility
shopping_cart

Water (of plant) schaal dicht Ø 70cm

Dichte betonnen plantschaal met een diameter van 70 die gebruikt kan worden voor planten of water, bekijk de diverse mogelijkheden!

139,00

visibility
shopping_cart

Waterschaal verlichting

Met de LED-verlichtingsset voor onze Waterschalen kunt u ook in de avonduren genieten! Ook toe te passen in onze Fonteinschaal.

69,00

Waterschalen voor in de tuin

Creëer een unieke, prachtige waterval

Bent u op zoek naar iets vernieuwends voor in de tuin? Dan zijn de waterschalen van Creastone wellicht iets voor u. Deze waterschalen brengen de waterbeleving namelijk naar uw tuin toe. Met mijn jarenlange ervaring hebben ik al verschillende sets samengesteld. Sluiten deze sets niet helemaal aan bij uw wens? Dan kunt u ook zelf uw set waterschalen samenstellen.
 

Het assortiment waterschalen

De waterschalen gemaakt van beton en zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Het assortiment bestaat uit schalen met een diameter van 70, 80 en 90 centimeter en zijn leverbaar in de kleuren:
•    Antraciet/grijs;
•    Zand-geel;
•    Terracotta/rosé.

 

Wilt u daarnaast iets extra’s toevoegen?

Maak van uw waterschalen een echte beleving. Met de optie voor geïntegreerde verlichting kunt u namelijk ook in de avonduren genieten van uw waterschalen. Heeft u niet helemaal gevonden wat u zoekt? Bekijk dan de exclusieve waterornamenten of tuindecoraties eens.

Waterschaal van beton

U heeft misschien al meerdere webshops bekeken. Lastig kiezen natuurlijk, met zoveel mogelijkheden! Waterschalen zijn er namelijk in zoveel materialen en soorten. Wanneer u van plan bent waterschalen aan te schaffen, wilt u natuurlijk kwaliteit in huis halen. Met een waterschaal van beton kiest u voor die kwaliteit met een lange levensduur.
 

Waarom kiezen voor een waterschaal in de tuin van Creastone?

Ik ben er trots op dat de producten van Creastone van Nederlandse bodem komen. Geen import, maar unieke waterschalen die met de hand zijn gemaakt. Hieronder vindt u een opsomming van mijn beloftes. En daar mag u mij aan houden!
•    Unieke, zelf ontworpen waterschalen
•    handgemaakt in Nederland
•    Gemaakt van de beste, natuurlijke grondstoffen
•    Waterschalen van échte kwaliteit met 3 jaar garantie
•    Persoonlijke service, zoals u dat mag verwachten
•    Veilig online betalen met onze betaalmethodes
•    Jarenlange ervaring

 

Waterval voor in de tuin

Bent u al overtuigd van water in de tuin? Het is namelijk genieten! Niet alleen kinderen zijn gek op water. Ook de volwassen mens is gefascineerd door water. Heeft u uzelf er al eens op betrapt lang naar stromend water of de zee te staren? Even heerlijk wegdromen bij het rustgevende geluid van kabbelend water! Met een waterschalenset legt u een eigen beekloop aan en geniet u van watervalletjes in uw eigen achtertuin.
 

Een waterschaal bestellen bij Creastone?

Persoonlijke service vind ik erg belangrijk. Zo weet u zeker dat u tevreden kunt genieten van de waterschalen in uw tuin. Heeft u dus nog vragen over de waterschalen of de toepassing ervan? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag met advies en het beantwoorden van uw vragen!
Wilt u de verschillende waterschalen of andere producten graag in het echt zien? Geen enkel probleem! In mijn showroom aan de Schuurmansweg in Beltrum bent u van harte welkom. Ik maak graag een afspraak met u!

 


Ook mijn website gebruikt cookies voor analyse, veiligheidsdoeleinden en het goed functioneren om website te verbeteren. Gaat u verder op de website? Dan geeft u ons toestemming om cookies te plaatsen. Voor meer info bekijk onze Privacyverklaring