Waterschalen set 4 (Ø 80+i - 90 - 70 - 80)
Waterschalen set 4 (Ø 80+i - 90 - 70 - 80)
Waterschalen set 4 (Ø 80+i - 90 - 70 - 80)
0 Review | Review toevoegen
Deze populaire Waterschalen set zorgt met zijn vier verschillende maten Waterschalen, voor een speelse en stijlvolle waterloop in uw tuin.
€ 666,00
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

klik hier voor het instructieblad "wateruitloop in een vijver" (setsoort: vijverset)  
klik hier voor het instructieblad  "wateruitloop in een reservoir" (setsoort: reservoirset)  


Waterschalen als beekloop in uw tuin.

Een beekloop kennen we allemaal. Echter is het vallende water hier vaak niet zichtbaar of hoorbaar. In tegenstelling tot veel andere waterornamenten komt het water bij onze Waterschalen los van de schaal wat een unieke waterbeleving toevoegd aan uw tuin. Door het onderlinge hoogteverschil tussen de Waterschalen valt het water van de ene schaal in de andere wat een natuurlijk en rustiek effect geeft. Daarbij zorgt deze beweging voor de aanvulling van zuurstof in het water voor de vissen. En laat het vallende water omgevingsgeluiden naar de achtergrond verdwijnen.
 

kwalitatief & duurzaam

Al onze waterschalen in worden in Nederland met de hand gemaakt van duurzaam beton. Door onze jarenlange ervaring met diverse weersomstandigheden geven wij een garantie van 3 jaar op de Waterschalen. Bekijk ook eens onze andere waterschalen sets.
 

Kies de kleur die bij uw tuin past

Elke tuin is anders, en smaken verschillen. Daarom is het mogelijk om uit drie kleuren te kiezen.
Antraciet, zacht geel & terracotta-rose. Tip: Kijk bij het maken van een kleurkeuze eens naar de al aanwezige kleuren van uw huis, bestrating of grind in uw tuin. Onze ervaring leert dat minder kleuren meer rust en dus genot geeft. 
Omdat wij alles van natuurlijke grondstoffen maken kunnen er kleurnuanceverschillen tussen de verschillende producten zitten. Uit de praktijk blijkt dat deze verschillen na verloop van tijd niet meer zichtbaar zijn of niet meer opvallen. Ook de aanwezigheid van water doet dit verschijnsel verdwijnen.

Voordelen

  • Kindvriendelijk water
  • Duurzaam kwalitatief beton
  • Zichtbaar stromend water
  • Doet omgevingsgeluid naar achtergrond verdwijnen

Altijd een setsoort die bij u past

Omdat elke tuin en ieders wensen anders zijn, bieden wij drie verschillende setsoorten om uw Waterschalen perfect in uw tuin te kunnen verwerken.
Steenset; Hierbij ontvangt u enkel de Waterschalen en dient u zelf voor overige toebehoren te zorgen.
Vijverset; Heeft u en mooie vijver of bent u er een aan het aanleggen dan kunt u er voor kiezen om de waterschalen hier op uit te laten komen en van water te voorzien. De vijverset bevat: Een krachtige vijverpomp, aansluitslang met regelkraan en een instructieblad voor de juiste installatie.
Reservoirset; Wilt u liever dat het water uitloopt op een bed van grind? Dan is deze reservoirset een pre. Een bijkomend voordeel van een grindbed is dat het veiliger is voor kleine kinderen aangezien er geen diep water bereikbaar is. De reservoirset bevat: Een krachtige vijverpomp, aansluitslang met regelkraan, een speciaal door Creastone geselecteerd waterreservoir waardoor u de pomp in de winter kunt laten liggen (mits reservoir vol water). Ook bevat deze set een stevig deksel met folie waardoor het spatwater terugloopt in het reservoir. Als laatste leveren wij hierbij ook een gaasje waar u uw grind op kunt aanbrengen zodat het grind niet in het reservoir loopt en het water wel.

Zit uw gewenste set er niet bij? tegenwoordig kunt u bij ons ook uw eigen set samen stellen! klik dan hier 

Waterschalen specificaties:

  • Bovenste schaal: Ø  80 cm, Water inloop en uitloop
  • Tweede schaal: Ø  90 cm, Wateruitloop
  • Derde schaal: Ø  70 cm, Wateruitloop
  • Onderste schaal: Ø  80 cm, Wateruitloop
  • Materiaal: Hoog-kwalitatief duurzaam beton
  • Vorstbestendig: Ja 

 

Neemt u voor vragen over deze waterschalen gerust contact met ons op.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.