a


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

SfeerBol Water

Designwaterval voor tuin, terras & balkon.

494,00

visibility
shopping_cart

SfeerBol 120 cm

Unieke eyecatcher voor een unieke omgeving.

2200,00

visibility
shopping_cart

Bovist bronsteen Ø 60 cm.

Deze uniek vormgegeven bronsteen zult u niet vaak tegenkomen. Met zijn platte bovenkant, een net iets andere draai op een bolle bronsteen.

198,00

visibility
shopping_cart

Waterelement 30x30

Elegant en strak waterelement dat is ontworpen om een natuurlijk gedoseerd geluid van kabbelend water te realiseren.

99,00

visibility
shopping_cart

Waterelement 50x50

Middelgroot elegant en strak waterelement dat is ontworpen om een natuurlijk gedoseerd geluid van kabbelend water te realiseren.

149,00

visibility
shopping_cart

Waterelement 70x70

Met onze waterelementen maakt u zelf een elegante en strakke watercreatie voor de vijver of op een grindbed. De handgemaakte blokken zijn...

299,00

visibility
shopping_cart

Fontein schaal Ø 80 cm

Met deze Fontein schaal zit u altijd goed. Eenvoudig bewegend water in uw tuin. Daarbij is het ook een aantrekkingsplaats voor diverse...

196,00

visibility
shopping_cart

UFO bronsteen Ø 60 cm.

Unieke handgemaakte UFO bronsteen met een diameter van 60 centimeter.

169,00

visibility
shopping_cart

UFO bronsteen Ø 90 cm.

Unieke handgemaakte UFO bronsteen laat omgevingsgeluid naar de achtergrond verdwijnen.

399,00

visibility
shopping_cart

Stapstenen Ø 80 cm groot

De handgemaakte stapstenen zijn toe te passen tussen de beplanting, in het gras en zelfs ‘zwevend’ boven het water van een vijver.

198,00

visibility
shopping_cart

Geribbelde Waterbol 35 cm

Deze bolvormige bronsteen kenmerkt zich door zijn geribbelde structuur.

95,00

visibility
shopping_cart

Geribbelde Waterbol 60 cm

Deze bolvormige bronsteen kenmerkt zich door zijn geribbelde structuur.

249,00

Exclusieve waterornamenten voor de tuin

Kwaliteit van Hollandse bodem

Bent u op zoek naar een uniek waterornament voor in de tuin? Dan bent u bij Creastone aan het juiste adres. Hier vindt u alleen unieke, handgemaakte waterornamenten. Ontworpen en gemaakt op Nederlandse bodem en van natuurlijke grondstoffen. Door jarenlange ervaring lever ik altijd én alleen de beste kwaliteit waterornamenten. 
De tuinwereld blijft zich ontwikkelingen en zo ook mijn assortiment aan waterornamenten. Ik sta dagelijks in contact met tuinarchitecten en hoveniers. Met hun feedback blijf ik de producten van Creastone bijschaven en het assortiment uitbreiden.

 

Waterornament van beton

Heeft u al kennis gemaakt van één van mijn nieuwste producten? De ‘Bol Water’ is met zijn design een lust voor het oog en handgemaakt van beton. Doordat de Bol gemaakt is van hoogkwalitatief beton, is het gegarandeerd vorstbestendig met een erg lange levensduur. Daarnaast is de ‘Bol Water’ met zijn ingebouwde waterreservoir heel eenvoudig te installeren. Met een waterornament van beton gaat u dus voor kwaliteit én een prachtig design.

Naast de ‘Bol Water’ vindt u hier watervalelementen in verschillende afmetingen, met elk hun eigen charme en beleving. Met een waterelement in uw tuin, voegt u iets prachtigs toe. De kracht van bewegende elementen is namelijk sterk op de mens. Het kabbelende water blijft fascineren en brengt u helemaal tot rust. Heeft u nog niet gevonden waar u naar op zoek bent? Bekijk dan eens de
waterschalen en tuindecoraties .

Waarom kiezen voor de exclusieve waterornamenten van Creastone?

Ik ben er trots op dat de producten van Creastone van Nederlandse bodem komen. Geen import, maar unieke waterornamenten die met de hand zijn gemaakt. Hieronder vindt u een opsomming van mijn beloftes. En daar mag u mij aan houden!

•    Unieke, zelf ontworpen waterornamenten
•    Handgemaakt in Nederland
•    Gemaakt van de beste, natuurlijke grondstoffen
•    Waterornamenten van échte kwaliteit met 3 jaar garantie
•    Persoonlijke service, zoals u dat mag verwachten
•    Veilig online betalen met onze betaalmethodes
•    Jarenlange ervaring

 

Een waterfontein voor binnen?

Het rustgevende effect van de waterornamenten is ook prima binnen toe te passen. Met de Bol Water creëert u eenvoudig een waterfontein voor binnen. Door het ingebouwde waterreservoir plaatst u het waterelement eenvoudig en geheel naar wens. Zo geniet u ook vanaf de bank van het kabbelende water, als het nog te koud is om buiten te zitten.
 

Een waterornament online bestellen bij Creastone?

Bij waterornamenten van échte, Hollandse kwaliteit, mag u natuurlijk een goede service verwachten! Wilt u de verschillende waterornamenten of andere producten in het echt zien? Dat is geen enkel probleem! In mijn showroom aan de Schuurmansweg in Beltrum bent u van harte welkom.Neem gerust contact op, dan maken we een afspraak!
Heeft u nog vragen over de exclusieve waterornamenten en watervalelementen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag met advies en het beantwoorden van uw vragen!

 


Ook mijn website gebruikt cookies voor analyse, veiligheidsdoeleinden en het goed functioneren om website te verbeteren. Gaat u verder op de website? Dan geeft u ons toestemming om cookies te plaatsen. Voor meer info bekijk onze Privacyverklaring