Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Bol Water; design waterornament

Designwaterval voor tuin, terras & balkon. Tevens gemakkelijk uit te breiden met de andere "elementen" uit de natuur; Vuur, Lucht & Aarde.

494,00*

visibility
shopping_cart

Waterelement 30x30

Elegant en strak waterelement dat is ontworpen om een natuurlijk gedoseerd geluid van kabbelend water te realiseren.

99,00*

visibility
shopping_cart

Waterelement 50x50

Middelgroot elegant en strak waterelement dat is ontworpen om een natuurlijk gedoseerd geluid van kabbelend water te realiseren.

149,00*

visibility
shopping_cart

Waterelement 70x70

Met onze waterelementen maakt u zelf een elegante en strakke watercreatie voor de vijver of op een grindbed. De handgemaakte blokken zijn...

299,00*

visibility
shopping_cart

Geribbelde waterbol Ø 60 bronsteen

Deze bolvormige bronsteen kenmerkt zich door zijn geribbelde structuur.

249,00*

visibility
shopping_cart

UFO bronsteen Ø 90 cm.

Unieke handgemaakte UFO bronsteen laat omgevingsgeluid naar de achtergrond verdwijnen.

399,00*

visibility
shopping_cart

UFO bronsteen Ø 60 cm.

Unieke handgemaakte UFO bronsteen met een diameter van 60 centimeter.

169,00*

visibility
shopping_cart

Bovist bronsteen Ø 60 cm.

Deze uniek vormgegeven bronsteen zult u niet vaak tegenkomen. Met zijn platte bovenkant, een net iets andere draai op een bolle bronsteen.

199,00*

visibility
shopping_cart

Fontein schaal Ø 80 cm

Met deze Fontein schaal zit u altijd goed. Eenvoudig bewegend water in uw tuin. Daarbij is het ook een aantrekkingsplaats voor diverse...

169,00*

visibility
shopping_cart

Led verlichting Bol Water "alle kleuren mogelijk"

Met de led verlichting set voor Bol Water kunt u ook in de avonduren genieten!

165,00*

visibility
shopping_cart

Led verlichting Bol Water "warm wit"

Met de led verlichting set voor Bol Water kunt u ook in de avonduren genieten!

145,00*

visibility
shopping_cart

Verlichting set waterelement (30x30 50x50 70x70)

Met de LED-verlichtingsset voor onze waterelementen kunt u ook in de avonduren genieten van de producten!

109,00*

Exclusieve waterornamenten voor de tuin

Kwaliteit van Hollandse bodem

Bent u op zoek naar een uniek waterornament voor in de tuin? Dan bent u bij Creastone aan het juiste adres. Bij ons vindt u alleen unieke, handgemaakte waterornamenten. Zelf ontworpen en gemaakt op Nederlandse bodem van natuurlijke grondstoffen. Door onze jarenlange ervaring leveren wij altijd én alleen de beste kwaliteit waterornamenten. Dat is waar we trots op zijn!

De tuinwereld blijft zich ontwikkelingen en zo ook ons assortiment aan waterornamenten. We staan dagelijks in contact met tuinarchitecten en hoveniers. Met hun feedback blijven wij onze producten bijschaven en ons assortiment uitbreiden.

Waterornament van beton

Heeft u al kennis gemaakt van één van onze nieuwste producten? De ‘Bol Water’ is met zijn design een lust voor het oog en handgemaakt van beton. Doordat de Bol gemaakt is van hoog-kwalitatief beton, is het gegarandeerd vorstbestendig met een erg lange levensduur. Daarnaast is de ‘Bol Water’ met zijn ingebouwde waterreservoir heel eenvoudig te installeren. Met een waterornament van beton gaat u dus voor kwaliteit én een prachtig design.

Naast de ‘Bol Water’ vindt u hier watervalelementen in verschillende afmetingen, met elk hun eigen charme en beleving. Met een waterelement in uw tuin, voegt u iets prachtigs toe. De kracht van bewegende elementen is namelijk sterk op de mens. Het kabbelende water blijft fascineren en brengt u helemaal tot rust. In deze categorie niet gevonden waar u naar op zoek was? Bekijk dan eens onze waterschalen en tuindecoratie.

Waarom kiezen voor de exclusieve waterornamenten van Creastone?

Bij Creastone zijn we trots op producten die van Nederlandse bodem komen. Geen import, maar unieke waterornamenten die met de hand zijn gemaakt. Hieronder vindt u een opsomming van punten waar wij trots op zijn. En daar mag u ons aan houden!

  • Unieke, zelf ontworpen waterornamenten;
  • handgemaakt in Nederland;
  • Gemaakt van de beste, natuurlijke grondstoffen;
  • Waterornamenten van échte kwaliteit met 3 jaar garantie;
  • Persoonlijke service, zoals u dat mag verwachten;
  • Veilig online betalen met onze betaalmethodes;
  • Jarenlange ervaring.

Een waterfontein voor binnen?

Het rustgevende effect van onze waterornamenten is natuurlijk ook prima binnen toe te passen. Met onze Bol Water creëert u eenvoudig een waterfontein voor binnen. Door het ingebouwde waterreservoir plaatst u het waterelement eenvoudig en geheel naar wens. Zo geniet u ook vanaf de bank van het kabbelende water, als het nog net te koud is om buiten te zitten.

Een waterornament online bestellen bij Creastone?

Bij waterornamenten van échte, Hollandse kwaliteit, mag u natuurlijk ook goede service verwachten! Zou u de verschillende waterornamenten of andere producten in het echt willen zien? Ook dat is geen enkel probleem! In onze showroom aan de Schuurmansweg in Beltrum bent u tijdens kantooruren altijd van harte welkom. Wilt u graag een keer buiten de kantooruren langskomen? Neem gerust contact op, dan maken we een afspraak!

Heeft u nog vragen over onze exclusieve waterornamenten en watervalelementen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag met advies en het beantwoorden van uw vragen!