Waterelement 70x70 Waterelement 70x70 2 hoog op grindbed Waterelementen 70x70 verlicht
Waterelement 70x70 Waterelement 70x70 2 hoog op grindbed Waterelementen 70x70 verlicht
Waterelement 70x70
0 Review | Review toevoegen
Met onze waterelementen maakt u zelf een elegante en strakke watercreatie voor de vijver of op een grindbed. De handgemaakte blokken zijn ontworpen om een natuurlijk gedoseerd geluid van kabbelend wat
€ 299,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Klik hier voor het instructieblad  

Grootste variant waterelement valt goed op in zijn omgeving

Dit is de grootste variant waterelement die wij aanbieden. Het element heeft afmetingen van 70 centimeter breed, 70 centimeter lang en de blokken zijn 10 centimeter in hoogte. Dit model van het waterelement valt door zijn grote erg goed op in zijn omgeving. De basis van dit waterelement bestaat uit een enkel bovenblok met een lichtdoorlatende glasplaat vanuit waar de waterbron stroomt. Vervolgens kunt u zelf de hoogte van het aantal blokken instellen zodat het waterelement bij uw wensen aan sluit.

Doormiddel van de optie om RVS buisjes tussen de blokken te plaatsen creëert u na eigen inbreng hoogte verschillen tussen de blokken. Ook is er de optie voor geïntegreerde verlichting zodat u ook in de avond kunt genieten van het waterelement. De RVS buisjes zijn prachtig te combineren met de verlichtingset doordat de hoogte verschillen het licht tussen de blokken doorkomt en het vallende water vanaf de achterkant verlicht. Het waterornament is gemakkelijk te installeren in enkele eenvoudige stappen, u kunt lezen hoe in het bijgeleverde instructieblad.

Bekijk ook onze andere modellen, waterelement 30x30 en waterelement 50x50

Altijd een waterelement met een setsoort die bij u past

Wij bieden drie verschillende setsoorten om aan ieders wensen en behoeftes te kunnen voldoen, zodat onze producten tot recht kunnen komen in iedere soort tuin. Hieronder de uitleg van de verschillende setsoorten.

Steenset; bij deze set ontvangt u alleen het waterelement zoals u hem heeft samengesteld en dient u zelf te zorgen voor de overige toebehoren
Vijverset; Heeft u een mooie vijver of bent u er een aan het aanleggen dan kunt u er voor kiezen om het waterelement hier op uit te laten komen en van water te voorzien. De vijverset bevat: Een krachtige vijverpomp, aansluitslang met, instructieblad voor de juiste installatie.
Reservoirset; Wilt u liever dat het water uitloopt op een grindbed dan is deze reservoirset een pre. Een bijkomend  voordeel van een grindbed is dat het veiliger is voor kleine kinderen aangezien er geen diep water bereikbaar is. De reservoirset bevat: Een krachtige vijverpomp, aansluitslang met regelkraan, een speciaal door Creastone geselecteerd waterreservoir waardoor u de pomp in de winter kunt laten liggen (mits reservoir vol water) Ook bevat deze set een stevig deksel met folie (Ø 150 cm) en gaasje waar u uw grind op kunt aanbrengen en het water door terugstroomt in het reservoir.


Specificaties:

  • Materiaal: beton
  • Afmeting: Doorsnede 70 cm
  • Gewicht: 35 kg Per stuk
  • Vorstbestendig: Ja

Voor overige vragen over dit waterelement kunt u altijd contact met ons opnemen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.