a


Bezig met laden...
visibility

Zelf uw SfeerBol samenstellen

Stel hier uw SfeerBol samen met de sfeer die bij u past!

295,00

visibility

SfeerBol Aarde

Design plantenbak voor tuin, terras & balkon.

324,00

visibility

SfeerBol Vuur

Design vuurschaal voor tuin, terras & balkon. Tevens gemakkelijk uit te breiden met de andere "elementen" uit de natuur; Water, Lucht &...

384,00

visibility

SfeerBol Water

Designwaterval voor tuin, terras & balkon.

494,00

visibility

SfeerBol Water + Aarde

Met het sfeer-element "Water & Aarde" maakt u van uw Sfeerbol in een handomdraai een prachtige sfeervolle vuurschaal.

523,00

visibility

SfeerBol Water + Vuur

Water & vuur gecombineerd in 1 SfeerBol!

583,00

visibility

SfeerBol 120 cm

Unieke eyecatcher voor een unieke omgeving.

2200,00

visibility

SFEER-ELEMENT (LOS) VOOR IN SFEERBOL 60 CM

Kies hier onder uw gewenste sfeer-element en de bijbehorende prijs verschijnt vanzelf.

0,00

visibility

Kleuren Creastone beton

Creastone maakt alle producten zelf in Nederland en van eigengemaakt beton. Bestel een kleurmonster en krijg drie stukjes beton in de...

5,00

visibility

Pomp 1800

compacte energiezuinige vijverpomp

110,00

SfeerBollen voor een unieke tuinbeleving

Kwaliteit van Hollandse bodem

Bent u toe aan iets vernieuwends in de tuin? Dan bent u bij Creastone goed! Hier vindt u namelijk met de hand gemaakte SfeerBollen. De tuindecoratie is gemaakt van duurzaam, natuurlijk materiaal en voegt een unieke beleving toe aan uw tuin.
 

Assortiment tuindecoratie

Binnen deze categorie zijn er onder andere stapstenen met een diameter van 80 centimeter. Deze stapstenen zijn niet alleen te gebruiken voor in de tuin, maar ook in een grote vijver. Daarnaast bestaat het assortiment tuindecoratie uit fonteinschalen, tuindecoratie met actieve elementen en vogeldrinkschalen waar vogels kunnen drinken en badderen.
Heeft u in deze categorie niet gevonden wat u zoekt? Bekijk dan mijn
waterschalen en waterornamenten eens.
 

Tuindecoratie met actieve elementen

Wanneer u op zoek bent naar tuindecoratie, staat u voor een keuze. Gaat u voor standaard tuindecoratie of kiest u voor tuindecoratie met actieve elementen. Het is van oudsher in onze genen vastgelegd dat bewegende elementen ons blijven inspireren. Omdat veel mensen het heerlijk vinden de vrijheid te hebben in de keuze van elementen, heb ik voor Creastone een ‘Bol elementen-serie’ ontwikkeld. Dat is één stijlvol vormgegeven Bol, met 3 verschillende opties. Vooral het spelen en afwisselen met deze elementen maakt de tuin tot een heerlijke plek.
 

Betonnen bloembakken

Met de Bol Aarde voegt u echt iets toe aan uw tuin. Deze betonnen bloembak heeft een prachtig design en een lange levensduur. Van deze vorstbestendige betonnen bloembak blijft u dus lang genieten!
 

Water in de tuin

Heerlijk wegdromen bij het geluid van kabbelend water. In mijn ogen hoort in elke tuin water. Van het heerlijke, rustgevende effect, komt u namelijk helemaal tot rust. De Bol Water is extreem makkelijk te installeren en ook nog eens veilig voor kinderen. Bekijk snel welke voordelen de Bol Water nog meer heeft.
 

Vuurschaal voor buiten

‘s Avonds buiten zitten bij een knisperend vuurtje. Heerlijk, toch? Met de Bol Vuur haalt u een design vuurschaal in huis die de tuin helemaal afmaakt. En wilt u eens wat anders? U maakt eenvoudig een waterval of plantenbak van de vuurschaal.
 

Waarom kiezen voor tuindecoratie van Creastone?

Ik ben er trots op dat de producten van Creastone van Nederlandse bodem komen. Geen import, maar unieke tuindecoratie die met de hand is gemaakt. Hieronder vindt u een opsomming van mijn beloftes. En daar mag u mij aan houden!

•    Unieke, zelf ontworpen tuindecoratie
•    handgemaakt in Nederland
•    Gemaakt van de beste, natuurlijke grondstoffen
•    Tuindecoratie van échte kwaliteit met 3 jaar garantie
•    Persoonlijke service, zoals u dat mag verwachten
•    Jarenlange ervaring
•    Veilig online betalen met onze betaalmethodes

 

Tuindecoratie bestellen bij Creastone?

Persoonlijke en goede service vind ik erg belangrijk. Heeft u nog vragen over de tuindecoratie? Neem gerust contact met mij op. Wilt u de tuindecoratie liever in het echt zien? Ook dat is mogelijk! In mijn showroom aan de Schuurmansweg in Beltrum, bent u van harte welkom, ook buiten kantooruren. Het maken van een afspraak is altijd mogelijk.


Ook mijn website gebruikt cookies voor analyse, veiligheidsdoeleinden en het goed functioneren om website te verbeteren. Gaat u verder op de website? Dan geeft u ons toestemming om cookies te plaatsen. Voor meer info bekijk onze Privacyverklaring