Waterelement 30x30 Waterelement 30x30  met cm met bovenste 2 buisjes Waterelement 30x30 cm Waterelement 30x30 cm
Waterelement 30x30 Waterelement 30x30  met cm met bovenste 2 buisjes Waterelement 30x30 cm Waterelement 30x30 cm
Waterelement 30x30
0 Review | Review toevoegen
Elegant en strak waterelement dat is ontworpen om een natuurlijk gedoseerd geluid van kabbelend water te realiseren.
€ 99,00
Prijs per aangegeven keuze
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Klik hier voor het instructieblad  

Waterelement met natuurlijk gedoseerd kabbelend water

Dit is de kleinste variant waterelement in ons assortiment en heeft afmetingen van 30 centimeter lengte bij 30 centimeter breedte met een hoogte van 10 centimeter per blok. Een set bestaat uit een (door u aangegeven) aantal tussenblokken met daar bovenop een bovenblok. Dit bovenblok bevat een lichtdoorlatende maar veilige glasplaat waaruit de waterbron stroomt. De handgemaakte elementen zijn ontworpen om een natuurlijk gedoseerd geluid van kabbelend water te realiseren. Geluiden van alledag verdwijnen naar de achtergrond waardoor u uw tuin nog intensiever beleeft.

De basis van dit waterelement bestaat uit een bovenblok die u kunt uitbreiden met het gewenste aantal tussenblokken. Door het plaatsen van RVS buisjes tussen de blokken kunt u dit waterelement een extra dimensie geven. Geïntegreerde verlichting is ook optioneel, met de verlichting set kunt u ook in de avonduren genieten van dit waterornament.

Bekijk ook onze andere modellen waterelement 50x50 en waterelement 70x70

Altijd een waterelement met een setsoort die bij u past.

Wij bieden drie verschillende setsoorten om aan ieders wensen en behoeftes te kunnen voldoen, zodat onze producten tot recht kunnen komen in iedere soort tuin. Hieronder de uitleg van de verschillende setsoorten.
Steenset; bij deze set ontvangt u alleen het door u samengestelde waterelement en dient u zelf te zorgen voor de overige toebehoren.
Vijverset; Heeft u een mooie vijver of bent u er een aan het aanleggen dan kunt u er voor kiezen om de waterelement hier op uit te laten komen en van water te voorzien. De vijverset bevat: Een krachtige vijverpomp, aansluitslang met, instructieblad voor de juiste installatie.
Reservoirset; Wilt u liever dat het water uitloopt op een grindbed dan is deze reservoirset een pre. Een bijkomend  voordeel van een grindbed is dat het veiliger is voor kleine kinderen aangezien er geen diep water bereikbaar is. De reservoirset bevat: Een krachtige vijverpomp, aansluitslang met regelkraan, een speciaal door Creastone geselecteerd waterreservoir waardoor u de pomp in de winter kunt laten liggen (mits reservoir vol water) Ook bevat deze set een stevig deksel met folie (Ø 150 cm) en gaasje waar u uw grind op kunt aanbrengen en het water door terugstroomt in het reservoir.Specificaties:
Materiaal: Beton
Afmeting: Doorsnede 30 cm
Gewicht: 100 kg
Vorstbestendig: Ja

Voor verdere vragen over dit waterelement kunt u altijd contact met ons opnemen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.