Waterschaal set 2 (Ø 80+i - 80) Waterschaal set 2 (Ø 80+i - 80) 70 cm + 80 cm Creastone Waterschalen handgemaakt
Waterschaal set 2 (Ø 80+i - 80) Waterschaal set 2 (Ø 80+i - 80) 70 cm + 80 cm Creastone Waterschalen handgemaakt
Waterschaal set 2 (Ø 80+i - 80)
2 Reviews | Review toevoegen
Waterschalen set 2 bestaat uit een schaal van Ø 80 cm met water in, en uit-loop. Daaronder een schaal van 80 cm met enkel een wateruitloop.
€ 338,00
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

klik hier voor het instructieblad "wateruitloop in een vijver" (setsoort: vijverset)  
klik hier voor het instructieblad  "wateruitloop in een reservoir" (setsoort: reservoirset)  


Hangemaakte waterschaal van Creastone.

Deze waterschalen set bestaat uit twee schalen met een diameter van 80 cm. Beide schalen hebben een wateruitloop, en één schaal heeft ook een water inloop in het midden. De waterschaal met inloop plaatst u als bovenste schaal en hieronder plaatst u de andere schaal. Onze waterschalen voegen een extra dimensie in uw tuin toe. De set creert een rustieke en stijlvolle waterloop in uw tuin waar u lang van zult genieten.

Onze waterschalen worden met de hand gemaakt van hoog-kwalitatief beton. Door de duurzaamheid van het materiaal hebben deze schalen een lange levensduur en geven wij u 3 jaar garantie op het product. De tijdloze ronde vormen passen in elke soort tuin of deze nu organisch/rond of statig/strak is. Het past altijd!

Kies de kleur die bij uw tuin past

Elke tuin is anders, en smaken verschillen. Daarom is het mogelijk om uit drie kleuren te kiezen.
Antraciet, zacht geel & terracotta-rose. Tip: Kijk bij het maken van een kleurkeuze eens naar de al aanwezige kleuren van uw huis, bestrating of grind in uw tuin. Onze ervaring leert dat minder kleuren meer rust en dus genot geeft. 
Omdat wij alles van natuurlijke grondstoffen maken kunnen er kleurnuanceverschillen tussen de verschillende producten zitten. Uit de praktijk blijkt dat deze verschillen na verloop van tijd niet meer zichtbaar zijn of niet meer opvallen. Ook de aanwezigheid van water doet dit verschijnsel verdwijnen.

 

Altijd een setsoort die bij u past

Omdat elke tuin en ieders wensen anders zijn, bieden wij drie verschillende setsoorten om uw Waterschalen perfect in uw tuin te kunnen verwerken.
Steenset; Hierbij ontvangt u enkel de Waterschalen en dient u zelf voor overige toebehoren te zorgen.
Vijverset; Heeft u en mooie vijver of bent u er een aan het aanleggen dan kunt u er voor kiezen om de waterschalen hier op uit te laten komen en van water te voorzien. De vijverset bevat: Een krachtige vijverpomp, aansluitslang met regelkraan en een instructieblad voor de juiste installatie.
Reservoirset; Wilt u liever dat het water uitloopt op een bed van grind? Dan is deze reservoirset een pre. Een bijkomend voordeel van een grindbed is dat het veiliger is voor kleine kinderen aangezien er geen diep water bereikbaar is. De reservoirset bevat: Een krachtige vijverpomp, aansluitslang met regelkraan, een speciaal door Creastone geselecteerd waterreservoir waardoor u de pomp in de winter kunt laten liggen (mits reservoir vol water). Ook bevat deze set een stevig deksel met folie waardoor het spatwater terugloopt in het reservoir. Als laatste leveren wij hierbij ook een grindmat waar u uw grind op kunt aanbrengen zodat het grind niet in het reservoir loopt en het water wel.Staat uw ideale waterschalen set niet tussen de sets die wij aanbieden? Dan kunt hier u uw eigen set samenstellen.

Waterschaal specificaties:

  • Bovenste schaal: Ø  80 cm, Water inloop en uitloop
  • Onderste schaal: Ø  80 cm, Water uitloop
  • Materiaal: Hoog-kwalitatief duurzaam beton
  • Afmeting: Doorsnede 78  cm
  • Gewicht: 50 kg Per waterschaal
  • Kleur: Antraciet, geel, terra-cotta
  • Garantie op de steen: 3 Jaar
  • Vorstbestendig: JaVoor vragen over een waterschaal kunt u altijd contact met ons opnemen

Sorteren op:

Review toevoegen
Sjenny - 04-12-2018 08:39

We zijn heel tevreden met het geleverde product.
De communicatie was top

Harm vd Meer - 14-01-2018 22:21

Mooie schalen die een leuk speels effect geven bij onze vijver. Bezorging ging prima en flexibel. Pomp werkt goed. Er loopt/kruipt wel een beetje water vanaf de uitstroomopening 'naar achter' en dat valt vervolgens iets achter de uitstroomopening naar beneden. De schalen moeten daarom echt een 20 cm over elkaar of over de vijver steken om 'verdwijnen' vh water te voorkomen. In de gebruiksaanwijzing staat deze 20 cm overlap ook aangegeven en dat is niet alleen vanwege esthetische reden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.