Ufo 60 UFO 60 UFO 60 UFO bronsteen Ø 60 cm.
Ufo 60 UFO 60 UFO 60 UFO bronsteen Ø 60 cm.
UFO bronsteen Ø 60 cm.
1 Review | Review toevoegen
Unieke handgemaakte UFO bronsteen met een diameter van 60 centimeter.
€ 169,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Klik hier voor het instructieblad  


Bronsteen met rustgevend kabbelend water

Deze UFO bronsteen heeft een diameter van 60 cm en bestaat uit twee holle helften van ongeveer 21 KG per helft, waardoor deze ondanks zijn formaat gemakkelijk te installeren is. Deze bronsteen is zowel op een vijver als op een reservoir te plaatsen. Bij plaatsing op een reservoir heeft u geen vijver nodig om te genieten van water in de tuin. 

Kies de kleur die bij uw tuin past
Elke tuin is anders, en smaken verschillen. Daarom is het mogelijk om uit drie kleuren te kiezen.
Antraciet, zacht geel & terracotta-rose. Tip: Kijk bij het maken van een kleurkeuze eens naar de al aanwezige kleuren van uw huis, bestrating of grind in uw tuin. Onze ervaring leert dat minder kleuren meer rust en dus genot geeft. 
Omdat wij alles van natuurlijke grondstoffen maken kunnen er kleurnuanceverschillen tussen de verschillende producten zitten. Uit de praktijk blijkt dat deze verschillen na verloop van tijd niet meer zichtbaar zijn of niet meer opvallen. Ook de aanwezigheid van water doet dit verschijnsel verdwijnen.


Specificaties:

  • Materiaal: Beton
  • Diameter: 60 cm
  • Hoogte: 30 cm.
  • Gewicht: 42 kg
  • Vorstbestendig: Ja


Heeft u ruimte in de tuin? en bent u opzoek naar een grotere variant? bekijk dan onze UFO-90

Altijd een setsoort die bij u past

Wij bieden drie verschillende setsoorten om aan ieders wensen en behoeftes te kunnen voldoen, zodat onze producten tot recht kunnen komen in iedere soort tuin. Hieronder de uitleg van de verschillende setsoorten.
Steenset; bij deze set ontvangt u alleen het door u samengestelde bronsteen en dient u zelf te zorgen voor de overige toebehoren.
Vijverset; Heeft u een mooie vijver of bent u er een aan het aanleggen dan kunt u er voor kiezen om de bronsteen hier op uit te laten komen en van water te voorzien. De vijverset bevat: Een krachtige vijverpomp, aansluitslang met regelkraan, onderbouw en een instructieblad voor de juiste installatie.
Reservoirset; Wilt u liever dat het water uitloopt op een grindbed dan is deze reservoirset een pre. Een bijkomend  voordeel van een grindbed is dat het veiliger is voor kleine kinderen aangezien er geen diep water bereikbaar is. De reservoirset bevat: Een krachtige vijverpomp, aansluitslang met regelkraan, een speciaal door Creastone geselecteerd waterreservoir waardoor u de pomp in de winter kunt laten liggen (mits reservoir vol water) Ook bevat deze set een stevig deksel met folie en een gaasje waar u uw grind (niet inbegrepen) op kunt aanbrengen en het water door terugstroomt in het reservoir.

Voor verdere vragen over deze UFO bronsteen kunt u altijd contact met ons opneme
n.

Sorteren op:

Review toevoegen
Vincent - 07-11-2017 13:28

Goeie prijs kwaliteit verhouding. Er was een stuk te weinig geleverd. Ik werd persoonlijk opgebeld. Zeer goeie service na verkoop, gewoon top. Tevreden met mijn aankoop. Een aanwinst voor de tuin. Tevreden klant!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.