UFO bronsteen Ø 90 cm. UFO 60 UFO 60
UFO bronsteen Ø 90 cm. UFO 60 UFO 60
UFO bronsteen Ø 90 cm.
0 Review | Review toevoegen
Unieke handgemaakte UFO bronsteen laat omgevingsgeluid naar de achtergrond verdwijnen.
€ 399,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Klik hier voor het instructieblad  

Bronsteen met natuurlijk gedoseerd kabbelend water

Deze UFO heeft een diameter van 90 cm en bestaat uit twee holle helften van 54 KG per helft, waardoor deze ondanks zijn forse formaat gemakkelijk te installeren is. Deze UFO bronsteen is te installeren op zowel een vijver als op een reservoir. Door het geluid van kabbelend water verdwijnt ander omgevingsgeluid naar de achtergrond.

Kies de kleur die bij uw tuin past
Elke tuin is anders, en smaken verschillen. Daarom is het mogelijk om uit drie kleuren te kiezen.
Antraciet, zacht geel & terracotta-rose. Tip: Kijk bij het maken van een kleurkeuze eens naar de al aanwezige kleuren van uw huis, bestrating of grind in uw tuin. Onze ervaring leert dat minder kleuren meer rust en dus genot geeft. 
Omdat wij alles van natuurlijke grondstoffen maken kunnen er kleurnuanceverschillen tussen de verschillende producten zitten. Uit de praktijk blijkt dat deze verschillen na verloop van tijd niet meer zichtbaar zijn of niet meer opvallen. Ook de aanwezigheid van water doet dit verschijnsel verdwijnen.


Bekijk ook onze kleinere variant hier op de UFO-60

Uniek & duurzaam
Omdat wij deze stapstenen zelf hebben ontworpen en in Nederland maken, hebben we bij het ontwerpen rekening gehouden met het Nederlandse klimaat. De staptsteen is gemaakt van een hoogwaardig kwaliteits beton dat tegen weer en wind bestendig is. Hierdoor kunt u jaren lang genieten van deze unieke toevoeging in uw tuin.

Specificaties:

  • Materiaal: Beton
  • Diameter: 90 cm
  • Hoogte: 40 cm.
  • Gewicht: 108 kg
  • Vorstbestendig: Ja

Altijd een setsoort die bij u past

Wij bieden drie verschillende setsoorten om aan ieders wensen en behoeftes te kunnen voldoen, zodat onze producten tot recht kunnen komen in iedere soort tuin. Hieronder de uitleg van de verschillende setsoorten.
Steenset; bij deze set ontvangt u alleen het door u samengestelde bronsteen en dient u zelf te zorgen voor de overige toebehoren.
Vijverset; Heeft u een mooie vijver of bent u er een aan het aanleggen dan kunt u er voor kiezen om de bronsteen hier op uit te laten komen en van water te voorzien. De vijverset bevat: Een krachtige vijverpomp, aansluitslang met regelkraan, onderbouw en een instructieblad voor de juiste installatie.
Reservoirset; Wilt u liever dat het water uitloopt op een grindbed dan is deze reservoirset een pre. Een bijkomend  voordeel van een grindbed is dat het veiliger is voor kleine kinderen aangezien er geen diep water bereikbaar is. De reservoirset bevat: Een krachtige vijverpomp, aansluitslang met regelkraan, een speciaal door Creastone geselecteerd waterreservoir waardoor u de pomp in de winter kunt laten liggen (mits reservoir vol water) Ook bevat deze set een stevig deksel met folie en een gaasje waar u uw grind (niet inbegrepen) op kunt aanbrengen en het water door terugstroomt in het reservoir.

Voor verdere vragen over deze bronsteen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.