Geribbelde Waterbol 35 cm
Geribbelde Waterbol 35 cm
Geribbelde Waterbol 35 cm
0 Review | Review toevoegen
Deze bolvormige bronsteen kenmerkt zich door zijn geribbelde structuur.
€ 95,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Klik hier voor het instructieblad  
 

Bronsteen Waterbol 35 kenmerkt zich met geribbelde structuur

Deze bol heeft een diameter van 35 centimeter en bestaat uit twee holle helften van 10 KG per helft, hierdoor is deze bronsteen ondanks zijn forse formaat gemakkelijk te installeren. Bronstenen van Creastone kenmerken zich door de geribbelde structuur waar het water met een zacht geluid overheen kabbeld.

Kwalitatief & duurzaam

Onze producten worden met de hand gemaakt van hoog-kwalitatief beton. Door dit duurzame materiaal hebben Creastone producten een lange levensduur en geven wij u 3 jaar garantie op de steen. De tijdloze ronde vormen passen in elke soort tuin of deze nu organisch/rond of statig/strak is. Het past altijd!


Kies uw setsoort

De bol 35 is te installeren op een vijver of op een grindbed, alle toebehoren hiervoor zijn bij ons verkrijgbaar.zitten bij desbetreffende sets inbegrepen.
Bij een reservoirset zit: Een krachtige vijverpomp, aansluitslang met regelkraan, een speciaal door Creastone geselecteerd waterreservoir waardoor u de pomp in de winter kunt laten liggen (mits reservoir vol water) Ook bevat deze set een stevig deksel met folie om het spatwater weer terug te laten lopen en een gaasje waar u uw grind op kunt aanbrengen en het water door terugstroomt in het reservoir.
Bij een vijverset zit: Een krachtige vijverpomp, aansluitslang met regelkraan, instructieblad voor de juiste installatie.
Uiteraard kunt u het product ook als steenset bestellen, dan ontvangt u enkel de betonnen Bol en dient u zelf voor de overige toebehoren te zorgen.


Specificaties:

  • Materiaal: Beton
  • Diameter: 35 cm
  • Gewicht: 20 kg
  • Vorstbestendig: Ja


Voor overige vragen over deze bronsteen kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.